Usluge DetaljnijeSavetiO namaKontaktZakažite pregled
Dijagnostika Centar
Sve o internoj medicini na jednom mestu

Iskusni tim lekara interne medicine – subspecijalista i savremeni dijagnostički algoritmi su osnova pravilno
postavljene dijagnoze

Pored klasičnih pregleda, u Poliklinici možete uraditi mnogobrojne dijagnostičke procedure, sve na jednom mestu, radi brzog i kvalitetnog postavljanja dijagnoze i primene adekvatne terapije.
01

Gastroenterologija

Gastroenterologija

Šta je gastroenterologija?

Gastroenterologija je subspecijalistička grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem bolesti gastrointestinalnog trakta - organa za varenje.

Kada je potrebno obaviti pregled?

Ukoliko imate problema sa gastrointestinalnim traktom u vidu subjektivnih i objektivnih tegoba, kao što su nadimanje i bolovi u trbuhu, gorušica, mučnina, povraćanje, pojava krvi u stolici, Poliklinika Dijagnostika centar pravo je mesto za rešavanje Vaših problema.
Saznajte više
02

Endokrinologija

Šta je endokrinologija?

Endokrinologija je subspecijalistička grana interne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem poremećaja endokrinih žlezda i bolesti koje nastaju kao posledica tih poremećaja.

Kada je potrebno obaviti pregled?

Najčešći endokrinološki poremećaji i bolesti koje se viđaju u savremenom svetu su: dijabetes melitus (šećerna bolest), povišene masnoće, gušavost, hiper- i hipofunkcija štitne žlezde, osteoporoza, metabolički poremećaji, gojaznost, bolesti ženskih i muških polnih žlezda, sterilitet.
Saznajte više
03

Kardiologija

Kardiologija

Šta je kardiologija?

Kardiologija je subspecijalistička grana interne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem poremećaja rada srca.

Kada je potrebno obaviti pregled?

Najčešći kardiološki poremećaji i bolesti koje se viđaju u savremenom svetu su:
  • povišen krvni pritisak - hipertenzija
  • ishemijske bolesti srca - infarkt miokarda, angina pektoris
  • aritmije
  • slabost srčanog mišića
Saznajte više
04

Pulmologija

Šta je pulmologija?

Pulmologija je subspecijalistička grana interne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem akutnih i hroničnih bolesti respiratornog sistema.

Kada je potrebno obaviti pregled?

  • infektivni procesi u respiratornom sistemu - rinitis, sinuzitis, bronhitis, pneumonija
  • alergijske bolesti
  • hronična opstruktivna bolest pluća - hronični bronhitis, emfizem, astma
  • tumori respiratornog sistema
Saznajte više
05

Hematologija

Hematologija

Šta je hematologija?

Hematologija je subspecijalistička grana interne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem poremećaja i bolesti krvi, krvotvornih organa i limfnog sistema.

Kada je potrebno obaviti pregled?

Najčešći simptomi koji navode pacijenta da se jave hematologu su slabost, malaksalost, bleda koža i sluzokoža, lupanje i preskakanje srca, sklonost ka krvavljenju, produženo krvarenje nakon povrede, sklonost ka pojavi modrica po koži, česte ponavljane infekcije, povišena tempretara, uvećanje limfnih čvorova, ali i u slučaju odstupanja vrednosti ćelijskih elemenata krvi od uobičajenih referentnih vrednosti.
Saznajte više
06

Nefrologija

Šta je nefrologija?

Nefrologija je subspecijalistička grana interne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem bolesti bubrega i mokraćnog sistema.

Kada je potrebno obaviti pregled?

Najčešće pacijenti dolaze kod nefrologa zbog urinarnih infekcija. Iako su često bezazlene i brzo prolaze, mogu dovesti do ozbiljnih komplikacija te ih je potrebno na vreme dijagnostikovati i adekvatno lečiti.
Saznajte više
07

Onkologija

Onkologija

Šta je onkologija?

Onkologija je subspecijalistička oblast interne medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem različitih malignih obolenja.

Kada je potrebno obaviti pregled?

U današnjem modernom svetu, sve je učestalija pojava tumora, međutim ukoliko se otkrije i dijagnostikuje na vreme može biti uspešno lečen, a u nekim slučajevima pacijenti mogu biti potpuno izlečeni. Pregled onkologa potuno je bezbolan i neinvazivan.
Saznajte više

Zakažite svoj pregled sa nama na vreme

Lako i brzo zakažite svoj pregled na našem web sajtu.
Zakažite pregled