Usluge DetaljnijeSavetiO namaKontaktZakažite pregled
Dijagnostika Centar

Aktuelnosti iz oblasti medicine. Prevencija. Dijagnostika. Lečenje.

Edukujte se iz pravih izvora. Brinemo o Vašem i zdravlju Vaše porodice.

Povišen krvni pritisak - hipertenzija

Povišen krvni pritisak (hipertenzija) jedno je od najčešćih hroničnih oboljenja 21. veka. Hipertenzija je stanje u kome je krvni pritisak povišen iznad 120/80 mmHg.
No items found.

Fibroadenom dojke

Pojava bilo kakve kvržice u dojci za ženu je stresno iskustvo jer prvo na šta pomisli jeste rak. Međutim, nije svaka kvržica rak a najčešća benigna kvržica u dojci jeste fibroadenom dojke.

Infekcije urinarnog trakta

Sigurni smo da ste se bar jednom u životu susreli sa upalom mokraćnih puteva. Ova infekcija zna da bude poprilično neprijatna i ponekad teška za lečenje. U daljem tekstu upoznaćemo Vas sa simptomatologijom, dijagnostikom i načinom lečenja urinarnih infekcija.

Infekcije gornjih respiratornih puteva

Upala ždrela i krajnika su veoma česte, a još češće kod dece. Prouzrokovane su uglavnom infektivnim agensima: virusima i bakterijama, ali uzročnici mogu biti i neinfektivni agensi: alergeni i toksini.

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke – upoznajte vaše dojke

Svake godine 20. mart u našoj zemlji obeležava se kao Nacionalni dan borbe protiv raka dojke. Rak dojke je u Srbiji najčešći zloćudni tumor koji se javlja kod žena. U našoj zemlji godišnje od raka dojke oboli 4600 žena, dok njih 1600 izgubi bitku, i procenjeno je da će jedna od 8 žena u jednom periodu svog života oboleti od raka dojke. Same ove brojke pitaju nas da li dovoljno pažnje posvećujemo zdravlju naših dojki?

Dermoskopija - pregled mladeža

Dermatoskopija je dijagnstička metoda pregleda mladeža na koži, vlasištu i vidljivim sluzokožama uz pomoć aparata dermatoskopa koji pod uveličanjem prikazuje promene na koži. Dermatoskopski pregled je neinvazivan, jednostavan, bezbolan i brzo izvodljiv.

Zakažite svoj pregled sa nama na vreme

Lako i brzo zakažite svoj pregled na našem web sajtu.
Zakažite pregled